Meny Menu

Norrmalm/City

Drottninggatan 88A

 

Charmig butikslokal i perfekt affärsläge på Drottninggatan 88A

Yta

Hyra

F-skatt

Status
Hyreslokal säljes
Lokaltyp
Butik
Adress
Drottninggatan 88A, 11136 Stockholm
Område
Norrmalm/City
Storlek
94 m2
Hyra
3 913 kr/kvm och år
F-skatt
241 kr/kvm och år

Drottninggatan 88A - lokal om 94 kvm

Beskrivning

Välkomna till denna charmiga butikslokal som är belägen i det perfekta affärsläget på Drottninggatan 88A. Med ett högt kundflöde från morgon till kväll och stora fönsterpartier får du en fantastisk exponering för din verksamhet. De stora fönsterpartierna i flera väderstreck ger ett naturligt ljusinsläpp som ger en trivsam och ljus atmosfär. Lokalen på 94 kvm har en välplanerad disposition med en rymlig butiksyta och ett perfekt källarutrymme för lager. Butiksdelen ger en rustik och exklusiv känsla med generös takhöjd, rutigt klinkergolv och fina takplattor. Det finns även plats för WC och bakre utrymmen för personal som ger en praktisk och bekväm arbetsmiljö. Källarutrymmet har öppna ytor som ni kan disponera och anpassa efter era behov. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill etablera din verksamhet i en av stadens mest eftertraktade områden. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

Område

Drottninggatan 88A ligger i hjärtat av Stockholm, ett område som är känt för sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Med närhet till flera av stadens stora shoppingområden och bra kommunikationsmöjligheter är detta en attraktiv plats för både lokalbefolkning och turister. Gångavstånd från flera av Stockholms största knutpunkter, såsom Centralstationen och T-Centralen, vilket gör det lätt för både besökare och personal att ta sig till och från lokalen. Området har hög exponering och butikslokalen har ett perfekt läge för en verksamhet som söker stor synlighet och hög kundtillströmning.

Fakta

Hyra: 30 650 SEK/mån exkl. moms.
F-Skatt: 1 891 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne: Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties

Kontakt

Gustaf Bährne
Gustaf Bährne

Partner / Fastighetskonsult

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Would you like to book an unconditional meeting with us? Or do you have any general questions and concerns? Fill in the form and describe your case and we will get back to you as soon as possible.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn
Name
Bolagsnamn
Company
Telefon
Phone
E-post
Email
Beskriv ditt ärende
Message
Ja, jag har läst och godkänner er integritetspolicy
Yes, I have read and approve your privacy spolicy

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!