Meny Menu

Vasastan/Östermalm

Tulegatan 24

 

Skapa en produktiv och hemtrevlig arbetsplats på denna unika adress i Vasastan – en möjlighet du inte vill missa!

Yta

Hyra

F-skatt

Status
Hyreslokal säljes
Lokaltyp
Kontor
Adress
Tulegatan 24, 11353 Stockholm
Område
Vasastan/Östermalm
Storlek
54 m2
Hyra
2 741 kr/kvm och år
F-skatt
305 kr/kvm och år

Charmigt kontor på Tulegatan, Vasastan

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och unika kontorslokal på Tulegatan i Vasastan. Det är en enastående möjlighet att förvärva denna kontorslokal i en perfekt belägenhet. Här erbjuds en bekväm och produktiv arbetsmiljö med gott om naturligt ljus, generös takhöjd och en hemtrevlig atmosfär. Lokalen består av två separata rum, där det första ger gott om plats för en rymlig arbetsyta. Vidare in i lokalen finns ett större rum som idag används som loungedel och har anslutning till ett kök med matplats. Med sin sobera färgsättning och gemytliga känsla är detta en perfekt plats för att arbeta effektivt samtidigt som man trivs i sin arbetsmiljö. Missa inte denna unika chans att förvärva denna kontorslokal på en eftertraktad adress i Vasastan. Kontakta oss för en visning och upptäck själv varför denna plats är perfekt för ditt företag.

Område

Lokalen är belägen på Tulegatan, precis bakom Odengatan, som är Vasastans bästa kommersiella adress där du har all tänkbar service i omnejd och är en plats full av liv och rörelse. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger, krogar och caféer. Utöver det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten såsom Hagaparken, Brunnsviken, Lill-Jansskogen och Vasaparken. Utmärkta kommunikationer med flera innerstadsbussar strax utanför lokalen, t-bana (Tekniska Högskolan, Odenplan, Rådmansgatan), pendeltåg (Odenplan) och Roslagsbanan.

Fakta

Hyra: 12 333 SEK/mån.
F-skatt: 1 374 SEK/mån.
Pris: Pris på förfrågan.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties

Kontakt

Gustaf Bährne
Gustaf Bährne

Partner / Fastighetskonsult

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Would you like to book an unconditional meeting with us? Or do you have any general questions and concerns? Fill in the form and describe your case and we will get back to you as soon as possible.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn
Name
Bolagsnamn
Company
Telefon
Phone
E-post
Email
Beskriv ditt ärende
Message
Ja, jag har läst och godkänner er integritetspolicy
Yes, I have read and approve your privacy spolicy

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!