Meny Menu

Södermalm

Östgötagatan

 

Nyproduktion invid Mosebacke - här har du chans att påverka!

Yta

Status
Lokaluthyrning
Lokaltyp
Butik
Adress
Östgötagatan, 116 25 Stockholm
Område
Södermalm
Storlek
350 m2

Lokaler i toppskick anpassade för hälsa och kroppsvård

Planritning

Här finns stora möjligheter att påverka och få vara med i skapandeprocessen av den fina lokalen som byggs invid Mosebacke på Södermalm. Lokalen är om totalt 350 kvm och optimalt anpassad för träningsverksamhet, spa & massage, behandlingar och liknande. På entréplanet finns möjligheter för lounge / reception, butik och kontor. Ytan är om cirka 67 kvm och har ett fint ljusinsläpp. Det nedre planet följer stora öppna träningsytor, behandlingsrum, omklädningsrum med flera duschar och WC. Bästa möjliga skick på allt från stammar till ledningar och ytskikt. Kontakta ansvarig mäklare Gustaf Bährne för mer information.

Område

Mosebacke torg ligger på Katarinaberget och brukar kallas för Söders Höjder. Mosebacke har fått sitt namn efter Mosis kvarn som låg på berget på 1600-talet. Södra Teatern är mycket mer än bara en teater och har ett brett utbud utav reastauranger och barer. Här erbjuds både lunch, middag och after works på bla. Mosebacke Etablissement, Södra Bar och Champagnebaren. Mosebacketerrassen är sommarens höjdpunkt för de som vill njuta av Stockholms vackra utsikt. Goda kommunikationer, ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen.

Fakta

Hyra: Kontakta ansvarig mäklare för fullständiga hyresuppgifter.
Pris: Uthyres.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne: Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties

Kontakt

Gustaf Bährne
Gustaf Bährne

Partner / Fastighetskonsult

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Vill du boka ett förutsättningslöst möte med oss? Eller har du några allmänna frågor och funderingar? Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så återkommer vi så fort som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn
Name
Bolagsnamn
Company
Telefon
Phone
E-post
Email
Beskriv ditt ärende
Message
Ja, jag har läst och godkänner er integritetspolicy
Yes, I have read and approve your privacy spolicy

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!