Meny Menu

Vasastan

Frejgatan 73

 

En mycket anpassningsbar butikslokal om 255 kvm

Yta

Hyra

Status
Hyreslokal säljes
Lokaltyp
Butik
Adress
Frejgatan 73, 113 26 Stockholm
Område
Vasastan
Storlek
255 m2
Hyra
1 899 kr/kvm och år
F-skatt
0 kr/kvm och år

Fräsch butikslokal runt hörnet från Odenplan

Beskrivning

Retail & Properties presenterar en fräsch och trevlig lokal belägen på Frejgatan i Vasastan. En mycket stor och rymlig lokal som sträcker sig ända till hörnet av Frejgatan och Heimdalsgatan. Lokalen är om 255 kvm och är fördelad i två plan med flera olika utrymmen. Den första delen efter entrén finner ni den rymliga butiksdelen där det idag är en butiksyta med försäljning och kassadisk. En trappa ned möts ni av ett trevligt kök, behandlingsrum och ett gemytligt kontorsutrymme. I hörnet av Frejgatan och Heimdalsgatan finns det även en till entré med välplanerade ytor och en yteffektiv planlösning. Idag används den till studio samt tillgång till flertal sminkstolar. En mycket bra och stor lokal med många möjligheter som ni inte vill missa!

Område

Lokalen är belägen i hörnet av Frejgatan och Heimdalsgatan precis runt hörnet av Odengatan. Ett mycket trevligt område med många boenden och kontor i närområdet. Fina promenadstråk med 5 minuters promenad till Vanadislunden. Stort utbud av härliga caféer, restauranger, butiker och annan vardaglig service. Mycket bra kommunikationer såsom Odenplans tunnelbanestation med gröna linjen, pendeltåg och flertal busslinjer.

Fakta

Hyra: 40 355 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Carl Johan Bährne: Mobil: +46 (0)760 50 24 50, Mail: carljohan@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties

Nu erbjuder vi även finansiering
https://www.kompar.se/partner/rpretail

Kontakt

Carl Johan Bährne
Carl Johan Bährne

Fastighetskonsult

Karta

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Would you like to book an unconditional meeting with us? Or do you have any general questions and concerns? Fill in the form and describe your case and we will get back to you as soon as possible.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack! The form contains errors! Please check and try again, thanks!
Namn
Name
Bolagsnamn
Company
Telefon
Phone
E-post
Email
Beskriv ditt ärende
Message
Ja, jag har läst och godkänner er integritetspolicy
Yes, I have read and approve your privacy spolicy

Tack för ditt meddelande!

Thanks for contacting us!